nieuws

Bierbrouwer AB InBev opent dc in Helmond

Warehousing

AB InBev heeft op vrijdag 22 februari haar nieuwe distributiecentrum in Helmond geopend. Vanuit bedrijventerrein Zuid-Oost Brabant bedient AB InBev haar klanten in de regio zuidoost Nederland.

Bierbrouwer AB InBev opent dc in Helmond

Het distributiecentrum bedraagt een bedrijfsruimte van 4200 vierkante meter en een kantoor van 375 vierkante meter. In het nieuwe distributiecentrum is een aantal kleinere distributiecentra in de regio ondergebracht. De kleinere distributiecentra in Geldrop, Den Bosch, Blerick en Sittard zijn inmiddels gesloten. Door deze nieuwe vestiging heeft de bierbrouwer alle kennis en expertise op een locatie.

 

Distributie

De distributie vanuit het nieuwe dc wordt verzorgd door Nabuurs. AB InBev besloot in 2009 het beleveren van de Nederlandse horeca uit te besteden aan de logistieke dienstverlener uit Haps. Inmiddels verzorgt Nabuurs zowel het beheer van 6 regionale distributiecentra van AB InBev als de dagelijkse bevoorrading van de horeca-ondernemers.

Reageer op dit artikel