nieuws

Neele opent distributiecentrum in Botlek

Warehousing

Logistiek dienstverlener Neele Logistics heeft een nieuw distributiecentrum geopend in Rotterdam Botlek. Het pand is voor een nieuwe Amerikaanse klant van Neele, die voor Rotterdam kiest vanwege zijn centrale ligging en verbindingen. Het warehouse van zesduizend vierkante meter is ingericht voor de opslag en distributie van onderdelen voor de olie- en gasindustrie.

Neele opent distributiecentrum in Botlek

Het verzorgingsgebied van het nieuwe distributiecentrum van Neele Logistics is  Europa, Afrika, Centraal Azië en het Midden-Oosten. “We spreken van een in hoge mate geautomatiseerd magazijn”, zegt directeur Ron Neele. “Het biedt niettemin directe werkgelegenheid aan veertien medewerkers.”

Nieuw dc in Coevorden

Afgelopen december kwam Neele Logistics ook in het nieuws met de opening van nieuwe vestigingen in Praag en Coevorden. Ook trok de logistiek dienstverlener uit Rotterdam de aandacht met de ontwikkeling van vervoer van complete- en deelzendingen per spoor van Rotterdam naar München en vice versa.

Genomineerd voor ondernemersprijs

Daarnaast  is Neele een lijndienst opgestart van Nederland naar Parijs;  inclusief distributie op winkelniveau. Dit is een van de redenen dat het bedrijf onlangs is genomineerd voor de ‘Ondernemersprijs Rotterdam 2012’.

Reageer op dit artikel