nieuws

Van Rooijen koopt voormalig C1000-distributiecentrum

Warehousing

Logistiek dienstverlener Van Rooijen Logistiek heeft het voormalige C1000 distributiecentrum in Eindhoven gekocht. Het distributiecentrum, dat tot 2009 in gebruik was door het supermarktconcern, heeft een oppervlakte van circa 45.000 vierkante meter en is gebouwd op bijna acht hectare grond, meldt de website Property.nl.

Van Rooijen koopt voormalig C1000-distributiecentrum

Het distributiecentrum beschikt over een spooraansluiting naar RTE (Rail Terminal Eindhoven). C1000 sloot het dc nadat CvC Capital de supermarktketen in 2008 overnam van Ahold. In mei van dit jaar werd het magazijn nog een keer kort in gebruik genomen vooreen grootscheepse bieractie van C1000 (drie kratten halen, twee betalen).

Dc moet groei opvangen
De koper, Van Rooijen Logistiek, tevens de buurman, beschikt over een groot public warehouse met expeditie en containeroverslagfaciliteiten op het Goederen Distributie Centrum (GDC) in Eindhoven-Acht. Het distributiecentrum is gekocht in verband met de forse groei die de Eindhovense logistiek dienstverlener op dit moment doormaakt.

A-Ware neemt BBL-dc over
Logistiek dienstverlener A-Ware Food Group maakte eerder deze ook bekend dat het een bestaand distributiecentrum heeft overgenomen. In dit geval ging het om het voormalige BBL-distributiecentrum op logistiek bedrijvenpark Stichtsekant in Almere.

Reageer op dit artikel