nieuws

Mitubishi breidt Premia familie uit

Warehousing

Mitsubishi Vorkheftrucks voegt een platformserie toe aan zijn elektrische palletserie. De nieuwe telg heet PREMIA EM

Mitubishi breidt Premia familie uit

Het eerste PREMIA EM-model dat op de markt komt, is de standaard 2 ton PBV20N2. Deze is ontwikkeld voor toepassingen zoals het verplaatsen van pallets in logistieke terminals en industriële magazijnen en voor het laden en lossen van voertuigen.

 

Rijcomfort

PREMIA EM maakt gebruik van dezelfde techniek als de meeloopmodellen, waarbij elk systeem afgesloten en beschermd is en een minimum aan onderhoud vereist.

Rijcomfort en veiligheid worden verhoogd door de combinatie van een groot hangend platform en hooggeplaatste, gecapitonneerde zijstangen.  Het platform en de zijstangen kunnen snel worden ingevouwen.

 

Opties

Een prestatieschakelaar met twee standen maakt directe aanpassing aan veranderende taken en omstandigheden mogelijk.  Met de modus veiligheid/efficiëntie wordt de bediening van de truck vertraagd wanneer er bijvoorbeeld in zeer kleine ruimtes of met breekbare ladingen wordt gewerkt. De hefhoogte is 135 mm.

Een verscheidenheid aan specialistische opties kan aan het standaardpakket worden toegevoegd. Meer informatie: www.mitforklift.com

Reageer op dit artikel