nieuws

MotracLinde optimaliseert Kombi truck

Warehousing

MotracLinde toont op de komende Logistica onder andere een geoptimaliseerde versie van de Linde Kombi truck voor zeer smalle gangen (VNA). Deze truck heeft een gewichtscapaciteit tot 1,5 ton en een hefhoogte tot 16 meter.

MotracLinde optimaliseert Kombi truck

Deze geavanceerde versie biedt meer comfort voor de chauffeur in de cabine. Daarbij is er de mogelijkheid tot integratie van RFID-tags om te werken met zonedetecties en beveiligingsfuncties. Zoals bij alle trucks van Linde is ook de K-serie ontwikkeld in samenwerking met Porsche Design.
Veel aandacht is besteed aan de cabine. Door het toenemen van de orderpickprocessen in smalle gangen is die volledig geïnnoveerd. Pallets op de vorken en goederen op de planken zijn nu beter toegankelijk voor de chauffeur terwijl een optionele ‘tilt barrier’ helpt om sneller en ergonomischer goederen te verwerken. Zelfs als deze op de achterste plank staan.

Flexibel instelbare splitbediening
Optioneel op de nieuwe Linde K truck is de splitbediening. De bediening bevindt zich dan in de armleuning van de chauffeur. Hierdoor heeft deze meer zicht op de lading terwijl de truck ook heel eenvoudig bediend kan worden. Deze optie is volgens de fabrikant bijzonder nuttig wanneer er met de combitruck veel orderpick-taken worden verricht. De splitbediening is flexibel instelbaar en kan in elke voor de chauffeur comfortabele werkhouding worden versteld.

Veel extra functionaliteiten
De RFID-technologie geeft de truck veel extra functionaliteiten. Snelheid- en veiligheidsfuncties, eindegang rem, snelheidsvermindering en de identificatie van zones kunnen op maat worden geconfigureerd en gevarieerd. Zo kunnen ongelijke oppervlakken en obstakels in de parameters van de truck worden ingebouwd.

Info: www.motraclinde.nl
Hal 12, stand B009.

Reageer op dit artikel