nieuws

Mobiele printer van SATO in linerless uitvoering

Warehousing

De SATO mobiele printers uit de MBi-serie zijn licht van gewicht, voldoen aan alle industriële eisen en kunnen een val op een betonnen vloer overleven. Met een maximale buitenste roldiameter van 67 mm hebben de apparaten de grootste roldiameter die momenteel op de markt beschikbaar is. Daarnaast worden ze standaard geleverd in een linerless uitvoering.

Mobiele printer van SATO in linerless uitvoering

Veel bedrijven printen etiketten op een vaste printer bij een centraal werkstation. Hierdoor moeten werknemers onnodig op en neer lopen en hun werkplek verlaten, waardoor waardevolle tijd verloren gaat. Een mobiele printer kan in zo’n geval uitkomst bieden. Er zijn dan twee mogelijkheden: een werknemer kan worden uitgerust met een hands-free-systeem dat bestaat uit een riem met pocket terminal, mobiele printer en een setje extra etiketten of er kan gebruik worden gemaakt van een systeem dat is geïnstalleerd in een vrachtwagen of bevestigd aan een vorkheftruck.

Grote roldiameter
SATO levert mobiele printers voor beide situaties. De mobiele SATO-printers uit de MBi-serie zijn licht van gewicht, maar zodanig ontworpen dat ze voldoen aan alle industriële voorwaarden en meerdere valpartijen op beton kunnen verdragen. Met een maximale buitenste roldiameter van 67 mm/2,64 inch hebben ze de grootste diameter die momenteel op de markt beschikbaar is. De printers beschikken zowel over standaard kabelverbindingen als meerdere optionele draadloze interfaces.

Standaard in linerless uitvoering
Als fabrikant van zowel printers als etiketten, heeft SATO ook linerless etiketten ontwikkeld voor haar printers. Door dit soort labels zonder rugpapier te gebruiken wordt de hoeveelheid afval gereduceerd. De MBi-serie is op dit moment een van de weinige soorten mobiele printers die standaard wordt geleverd in een linerless uitvoering. De SATO-etiketten zijn uitgevoerd met een speciale perforatie waardoor de etiketten snel en eenvoudig van elkaar zijn los te maken met perfecte randen en etiketvormen als resultaat.

Lees ook:
SATO lanceert nieuwe serie onderhoudscontracten
SATO komt met smartprinting oplossing
Mobiel labels printen met App en smartphone

Reageer op dit artikel