nieuws

Gesloten kunststofpallet voor hygiënische omgeving

Warehousing

Op de Logistica 2012 presenteert Hulkenberg, producent en leverancier van kunststofproducten voor transport en opslag, een geheel gesloten kunststofpallet met de bijzonder grote afmetingen van 1600 x 1200 mm. De pallet is samengesteld uit twee heavy duty pallets, die zijn ingekort en met een kunststoflas aan elkaar verbonden.

Gesloten kunststofpallet voor hygiënische omgeving

Met behulp van deze kunststof lastechniek ontstaat er een uiterst stabiele en nagenoeg onverwoestbare verbinding tussen de twee palletdelen. De pallet behoudt daarbij bovendien haar uitstekende producteigenschappen, waardoor deze net zo zwaar belastbaar is als een enkele TC3 pallet en even goed te reinigen. Vuil, vocht en andere verontreinigingen hebben geen enkele kans. De verbinding tussen de pallets is bovendien naadloos afgewerkt. De dubbele pallet is dan ook geheel gesloten en uitstekend geschikt voor toepassingen in omgevingen waar hygiëne vereist is, zoals de levensmiddelenindustrie en de farmacie.

Alle afmetingen zijn mogelijk
De techniek van het kunststoflassen maakt het mogelijk speciale palletmaten te produceren, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en kwaliteit. Kunststofpallets kunnen in iedere gewenste afmeting worden geproduceerd. De vervaardiging van een pallet met een oppervlakte die vier keer zo groot is als een industriepallet is geen enkel probleem. Hulkenberg werkt hiervoor met de modernste apparatuur en technieken, waarmee slimme productmodificaties en maatwerkoplossingen vervaardigd kunnen worden. De medewerkers van het bedrijf verstrekken op de Logistica informatie over alle mogelijkheden die er zijn.

Info: www.hulkenberg.nl
Hal 9, stand A088

Reageer op dit artikel