nieuws

Biomet breidt nieuw dc Hazeldonk alweer uit

Warehousing

Biomet heeft haar Global Supply Chain Center op logistiek park Hazeldonk uitgebreid met nog eens 7.040 vierkante meter. In juni 2011 werd een vijfjarige huurovereenkomst gesloten voor de eerste 11.000 m2 van het distributiecentrum. De extra vierkante meters waren noodzakelijk door de overname van een onderdeel van Depuy door Biomet.

Biomet breidt nieuw dc Hazeldonk alweer uit
Biomet Hazeldonk

De aanvullende logistieke ruimte was aanwezig en nu Biomet ongeveer 18.000 m2 aan warehouseoppervlakte huurt van Dennenheuvel Vastgoed is ook de vorig jaar afgesloten huurperiode van vijf jaar opengebroken tot een periode van tien jaar.

Verzameldistributiecentrum aan A16
Biomet huurt nu twee ruimtes in een verzameldistributiecentrum dat een totaal van 26.000 m2 aan magazijnruimte heeft. Het pand is gevestigd aan de A16. De derde en laatste hal komt in november 2012 beschikbaar en meet 8.445 m2.

Reageer op dit artikel