nieuws

Labelprinter voor kleine en grote aantallen

Warehousing

De CX1000e kleurenprinter is geschikt voor het printen van slechts een klein aantal tot tienduizenden labels en etiketten tegelijk.

Labelprinter voor kleine en grote aantallen
Logi Label CX1000e

De CX1000e labelprinter wordt door Logi Label geleverd met printersoftware voor Windows 7/XP/Vista. De printer drukt labels af op mat, halfglanzend en glanzend gewoon papier voor laserapparaten, witte en transparante polyesters en PVC. De brede invoer- en uitvoerrollen voor de labels hebben een maximale diameter van 305 mm. Geprinte etiketten zijn UV, waterproof, kras en veegbestendig, UV bestendig voor binnen en buitengebruik. De meeste standaard etiket formaten zijn op voorraad leverbaar. De printsnelheid is 5 meter/minuut bij een resolutie van 2.400 DPI.

 

Reageer op dit artikel