nieuws

Troax introduceert nieuwe machinebeveiliging

Warehousing

Troax heeft een machinebeveiliging in het assortiment dat Smart Fix heet en waarbij de panelen op de staander worden vastgeschroefd, met behulp van het bijbehorende beslag. Er is nu ook een verbeterde Rapid Fix versie die zich laat combineren met de Smart Fix.

Troax introduceert nieuwe machinebeveiliging
Troax Rapid Fix

Rapid Fix is een stalen machinebeveiliging die eenvoudig toegang tot het machinegebied geeft doordat de panelen afzonderlijk uitneembaar zijn en die volgens fabrikant/leverancier Troax voldoet aan de nieuwe machinerichtlijn 2006/42/EC. Twee nieuwe beugels is alles wat nodig is om een compleet nieuw systeem te creëren. Het meest opmerkelijke is dat de twee systemen Rapid Fix en Smart Fix met elkaar zijn te combineren, omdat beide op dezelfde onderdelen zijn gebaseerd.

 

Voordelen

Snelle installatie; vrije aanpassing van de hoogte van de bevestigingen; maakt het mogelijk makkelijk bij machines te komen voor onderhoud; volledig compatibel met het huidige Smart Fix systeem.

Reageer op dit artikel