nieuws

Online tool stelt marktdata logistiek vastgoed beschikbaar

Warehousing

Jones Lang LaSalle (JLL) introduceert een nieuwe online applicatie met statistieken over de logistieke vastgoedsector in elf landen en 39 logistieke hubs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Deze zogeheten EMEA Industrial Interface is toegankelijk via de website: joneslanglasalle.eu.

Online tool stelt marktdata logistiek vastgoed beschikbaar
Jones Lang LaSalle (JLL) introduceert een nieuwe online applicatie met statistieken over de logistieke vastgoedsector in elf landen en 39 logistieke hubs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De applicatie laat per land de statistieken zien over opname, opleveringen en nieuwbouwontwikkelingen. Daarnaast zijn er per logistieke hub cijfers te vinden over tophuur, aanvangsrendement en de waarde van het logistiek vastgoed. Ook de ontwikkeling van deze cijfers over zowel het afgelopen jaar als het afgelopen kwartaal is inzichtelijk.

 

Elk kwartaal update

De applicatie biedt -naast marktdata- ook toegang tot researchinformatie zoals research blogs en landspecifieke marktrapporten. Daarnaast is er elke drie maanden een online poll over actuele vraagstukken gerelateerd aan de Europese logistieke sector. De gepresenteerde cijfers worden, zo stelt Jones Lang LaSalle, elk kwartaal geactualiseerd.

 

Info via interface

De applicatie is ontwikkeld door het EMEA Research Team van JLL. De statistieken over de logistieke vastgoedmarkt in Nederland worden door het Research Team in Nederland verzameld en elk kwartaal beschikbaar gesteld op de interface. Op dit moment zijn gegevens beschikbaar tot en met het vierde kwartaal van 2011.

 

Reageer op dit artikel