nieuws

Mol logistics breidt heftruckvloot uit

Warehousing

MOL logistics in Tilburg heeft vier elektrische Hyster heftrucks van Barloworld in gebruik genomen. Deze heftrucks worden gebruikt voor het laden en lossen van vrachtwagens en voor de aan- en afvoer van pallets naar de bulklocaties.

Mol logistics breidt heftruckvloot uit
Mol logistics

De elektrische heftrucks zijn uit de Hyster JXN serie met een hefcapaciteit van 3.000 kg. Deze heftrucks zijn voorzien van de ‘Zero Turn Radius’, die zorgt voor een kleine draaicirkel en daardoor bijzonder wendbaar is de kleine ruimtes. Met de HiP- en een eLo-instelling kan de verhouding tussen prestaties en energieverbruik volgens leverancier Barloworld  worden geoptimaliseerd. Een kenmerk van de gemonteerde Vista masten is het goede doorzicht.

 

Personeelsparticipatie 

"Het personeel heeft tijdens en na de demorondes zeer positief op deze heftrucks gereageerd", verklaart de Moree, Operations Manager van MOL Logistics . Dat is belangrijk, want zij moeten er immers op rijden." De logistiek dienstverlener voorziet in zeevracht, luchtvracht, warehousing en Value Added Logistics services, wegtransport, douane en fiscale activiteiten en oplossingen voor ketenlogistiek.

Reageer op dit artikel