nieuws

Katoen Natie kiest voor Nissan heftrucks

Warehousing

Voor drie van haar vestigingen koos logistiek dienstverlener Katoen Natie voor de aanschaf van 37 nieuwe Nissan heftrucks bij Feyter Forklift Services. De eerste veertien machines zijn uitgeleverd.

Katoen Natie kiest voor Nissan heftrucks
Katoen Natie

Stapsgewijs zal de komende twee maanden de rest van de reeks worden ingezet. Een belangrijk onderdeel van de overeenkomst tussen Katoen Natie en Feyter Forklift Services  is een omvangrijk onderhoudscontract. Door de lokale aanwezigheid van Feyter FS in de regio, met de hoofdvestiging in Terneuzen en een dertigtal servicemonteurs dagelijks aanwezig in Antwerpen en Gent, wordt een snelle en flexibele service geboden.

 

Vlootverdeling
De nieuwe heftruckvloot van Katoen Natie bestaat uit LPG aangedreven heftrucks uit de DX, LX en GX serie van Nissan . Alle machines worden voorzien van vorkverstellers geleverd door fabrikant Meyer . De heftrucks worden verdeeld over drie locaties van Katoen Natie  ingezet, namelijk Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen en Gent en Zwevegem in Vlaanderen.

Reageer op dit artikel