nieuws

Etiketteren op zeer hoge snelheid

Warehousing

De Tehabo BRU 2500 Servo heeft een etiketteersnelheid van tot wel 150 etiketten per minuut. Deze etiketteermachine is geschikt om te worden geïntegreerd in de Flowpack verpakkingsmachines van dit merk.

Etiketteren op zeer hoge snelheid
Tehabo BRU 2500 Servo

De Integratie van de BRU 2500 Servo van Tehabo maakt het mogelijk om voorbedrukte, zelfklevende etiketten met hoge snelheid nauwkeurig aan te brengen. Het modulaire systeem wordt aangedreven door een servomotor. De machine volgt traploos de snelheid van de te etiketteren folie. De elektronische besturing en de bediening van de machine is ondergebracht in een aparte RVS stuurkast. De machine is leverbaar in linkse of rechtse uitvoering. Steunen en montagebeugels worden door Tehabo  op maat gefabriceerd voor de (bestaande) verpakkingsmachine.

 

Specificaties
De etikettenrol heeft een diameter tot 285 mm en een kern van 76 mm (inwendig). De machine kan etiketten met een standaardbreedte tot 145 mm verwerken (breder op aanvraag). De etiket-startimpuls geschiedt op basis van een machine-impuls. Een vorkfotocel, geschikt voor papieren etiketten, zorgt voor de etiket-stopimpuls. De etiketteermachine kan worden aangesloten op een elektrische aansluiting van 380V. De tolerantie van de machine loopt uiteen van min 1,5 tot plus 1,5 mm.

Reageer op dit artikel