nieuws

Dynamis bundelt logistiek vastgoed activiteiten

Warehousing

Makelaar en vastgoedadviseur Dynamis is onder de naam Dynamis Logistics een eigen logistiek vastgoedtak opgestart. Achterliggende gedachte bij de oprichting van Dynamis Logistics is het nog beter, landelijk bedienen van opdrachtgevers uit de logitieke sector.

Dynamis bundelt logistiek vastgoed activiteiten
Makelaar en vastgoedadviseur Dynamis bundelt de activiteiten op het gebied van logistiek vastgoed in de nieuwe tak genaamd Dynamis Logistics

Uit recente logistieke transacties die door de Dynamis makelaars zijn begeleid, blijkt steeds vaker dat bundeling van regionale krachten bijdraagt aan betere dienstverlening richting de opdrachtgever.

 

Inspelen vraag- en aanbod

Dynamis Logistics heeft volgens eigen zeggen de mogelijkheid om snel in te spelen op de markt van vraag en aanbod en heeft kennis van de mogelijkheden van logistieke hotspot locaties en logistiek vastgoed.

 

Landelijke dekking

Daarbij kan de nieuwe vastgoedtak van de makelaar bouwen op een landelijke dekking en meer specifiek de aanwezigheid van partners op alle logistieke hotspots in Nederland.

 

Meerwaarde bieden

"Wij verwachten met de oprichting van Dynamis Logistics nog beter aan de specifieke wensen van onze logistieke opdrachtgevers tegemoet te kunnen komen", zegt Annelou de Groot, directeur Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars. "Bundeling van landelijke dekking, regionale kennis en de mogelijkheid snel te kunnen schakelen bieden hierbij de gewenste meerwaarde", aldus De Groot.

 

Reageer op dit artikel