nieuws

Nieuw distributiecentrum voor Hulkenberg

Warehousing

Na ruim anderhalf jaar bouwtijd heeft Hulkenberg een nieuw distributiecentrum in gebruik genomen. Het nieuwe complex is gesitueerd op het Euregionaal Bedrijventerrein in ‘s-Heerenberg.

Nieuw distributiecentrum voor Hulkenberg
Hulkenberg

Het distributiecentrum van Hulkenberg  heeft een totale oppervlakte van 5.200 vierkante meter en bestaat uit vijf compartimenten. Deze compartimenten zijn met elkaar verbonden door brandwerende traversedeuren en in geopende toestand ontstaat daarbij één grote logistieke unit. De deuren kunnen bovendien worden afgesloten zodat vijf afzonderlijke opslagunits worden gecreëerd.

       

Op dit moment wordt het complex gebruikt ten behoeve van de opslag van kunststof pallets en palletboxen.

 

Laden en lossen
Aan de voorzijde is het complex toegankelijk via overheaddeuren en een royale laadkuil met vijf laadperrons. Vrachtwagens kunnen hierdoor op meerdere manieren geladen en gelost worden. De hallen hebben een vrije hoogte van tien meter en zijn afgestemd op de inrichting met magazijnstellingen. Boven de laadkuil is een dubbele kantoorlaag gesitueerd met een totale oppervlakte van 600 vierkante meter en bijbehorende voorzieningen.

Reageer op dit artikel