nieuws

Winterbanden bewaren in bewaardoos

Warehousing

Smurfit Kappa Van Dam heeft een speciale bewaardoos voor winterbanden, de WheelBox. Door de slimme constructie van de Wheelbox onstaat een enorme ruimtebesparing die voorkomt dat er onnodig hoge kosten voor de opslag van winterbanden worden gemaakt.

Winterbanden bewaren in bewaardoos
Winterbanden bewaardoos

De WheelBox De winterbanden worden per set van vier of acht in de WheelBox gerold. Na het sluiten van de box met een deksel, vormt zich een solide bewaardoos die tot vijf hoog gestapeld kan worden. Dit betekent een ruimtebesparing van minimaal 60% per palletplaats. Bovendien is de opslag veiliger door meer stabiliteit. De WheelBox is handmatig op te zetten en op een passende pallet direct en veilig met een pompwagen of heftruck te vervoeren. De WheelBox is gemaakt van solide ‘Powerboard’van Smurfit Kappa Van Dam dat ongeveer vijf tot zeven keer kan worden hergebruikt. De WheelBox is verkrijgbaar  in vier varianten met of zonder bijpassende pallet. Indien gewenst wordt de Wheelbox van het merk en logo van de garagehouder of dealer voorzien.

Reageer op dit artikel