nieuws

Quares neemt Maes Factory over

Warehousing

De Belgische semi- industrieel en logistiek vastgoedbeheerder Quares heeft Maes Factory overgenomen. Door de integratie van deze aanbieder in facility en project management, breidt Quares haar beheersportefeuille en dienstenaanbod flink uit.

Quares neemt Maes Factory over
Carrefour

Het huidige klantenbestand binnen de beheersportefeuille van ongeveer 1.250.000m² aan vastgoed groeit hierdoor met klanten als Carrefour, De Lijn, Bank J.Van Breda en Decathlon. Maes Factory is onder andere actief als coördinator van (ver)bouwprojecten waarbij de onderneming adviseert en zorg draagt voor een integrale begeleiding. Daarnaast wordt al dan niet gedetacheerd facility management aangeboden, dit zowel projectmatig als op langdurige basis.

 

Marktaandeel

Met 52% van de uitbestede markt beheert Quares zo´n 1.000.000 m² aan bedrijfsmatig vastgoed in België.  Wanneer ook het beheer van kantoren en retailpanden in rekening wordt gebracht, staat Quares op een tweede plaats met 13% van de totale markt. De Nederlandse tak van Quares opereert vanuit de vestigingen in Amsterdam  en Maastricht. Sinds 2010 ontwikkelt Quares zich eveneens als pionier in ‘duurzaam bedrijventerrein management’ en als parkmanager.

Reageer op dit artikel