nieuws

Luchtkussenfolietoestel voor kleingebruikers

Warehousing

De AIRmove is een luchtopvulsysteem speciaal voor de kleingebruiker. Het tafelmodel is compact en makkelijk in gebruik en produceert luchtkussenfolie naar behoefte.

Luchtkussenfolietoestel voor kleingebruikers
AIRmove

Het AIRmove toestel wordt geproduceerd door het Belgische Storopack en in Nederland vermarkt door BuhrmannUbbens Packaging. Het toestel is ontworpen voor kleine ondernemingen, actief in de sector B2B of B2C. Het is bedoeld voor gebruikers die gemiddeld 5 tot 100 dozen per dag verzenden. De afmetingen zijn: 45,72 cm x 20,32 cm x 15,24 cm) en het gewicht is 2,72 kg.

 

Folie

De folie vervangt diverse veelgebruikte conventionele verpakkingsmaterialen, zoals noppenfolie, kraftpapier, krantenpapier en los stortbare buffermaterialen. Apart inkopen, vervoeren en opslaan van dergelijk verpakkingsmateriaal is daarom niet langer nodig. De AIRmove folie is bovendien breder dan kant-en-klare folie waardoor het minder materiaal vereist.

 

Reageer op dit artikel