nieuws

Stroomrail stuurt magazijnkranen aan

Warehousing

Pro-Ductor is het vlakke stroomrailsysteem voor automatische hoogbouwmagazijnen. Dit systeem kan nu ook verticaal als ‘maststroomrail’ worden toegepast.

Stroomrail stuurt magazijnkranen aan
Productor

De stroomrail wordt aangebracht op de mast van een magazijnkraan voor de voeding en besturing van de daarop aanwezige bedieningsunit. 

    

Het railprofiel kan, zonder steunprofiel, tot een lengte van 30 meter aan de mast van een magazijnkraan worden aangebracht. Dit betekent volgens leverancier Akapp Stemmann  dat de maststroomrail geschikt is voor zowel hoge magazijnkranen als voor kleinere magazijnkranen (mini-loads).

 

Onderhoudsarm

De onderhoudsarme stroomafnemer heeft zelfgeleidende loopwielen en een verensysteem. Dit zorgt ervoor dat de stroomafnemer altijd exact de beweging van de unit volgt en de koolborstels niet tegen het profiel kunnen aanlopen. Hierdoor wordt slijtage aan de koolborstels en kunststof behuizing voorkomen en de bedrijfszekerheid verhoogt.

Reageer op dit artikel