nieuws

Transport & Logistiek biedt innovaties

Warehousing

De vakbeurs Transport & Logistiek biedt innovatieve oplossingen met productpresentaties van de deelnemers. Daarnaast zijn er diverse learnshops en onafhankelijke mini-seminars. Nieuw dit jaar is het thema ‘Distributiecentra 2011’ met de focus op magazijnen en de groothandel.

Transport & Logistiek biedt innovaties
Brabanthallen

Barloworld toont de VNA simulator met een virtuele tour door het magazijn. Forbo Siegling demonstreert energiezuinige transportbanden. Engels Logistiek laat de voordelen zien van nestbare kunststof blokpallets en bij Jeka kan een voorjaarsrit in een klassieke Burton sportwagen worden gemaakt.

 

Learnshops

Naast productpresentaties biedt de vakbeurs ook gratis ‘learnshops’ van EVO, Syntens/TNO, VeBIT, Van Looy, AIM Nederland, Wics Solutions en Dinalog. In de ‘learnShops’ komen veiligheid en efficiëntie in het magazijn, keuringen aan transportmiddelen, management informatie, autoID/ RFID aan bod.

 

Seminars

De mini-seminars behandelen de onderwerpen: emissies berekenen, de o-meting, voorraadbeheed en internetlogistiek aan bod. De vakbeurs Transport & Logistiek 2011 vindt plaats op dinsdag 15 en woensdag 16 maart a.s. in de Brabanthallen, s’-Hertogenbosch. Ook dit jaar zal de beurs weer gelijktijdig georganiseerd worden met de verpakkingsbeurs Empack.

 

Reageer op dit artikel