nieuws

Verrijdbare trap voor tankwagens

Warehousing

De ‘Tanktrap’ van Haagh-Protection biedt een veilige oplossing voor situaties waarbij werkzaamheden moeten worden verricht op een hoge gladde tankwagen of tankwagon en deze niet bereikbaar is via een vast platform.

Verrijdbare trap voor tankwagens
Haagh Protection tanktrap

De verrijdbare en in hoogte instelbare aluminium trap is geplaatst op een chassis met een viertal wielen. Hierdoor is de trap volgens leverancier Haagh Protection gemakkelijk en licht te verplaatsen. Vanaf elke gewenste plek vanaf de zijkant is het mogelijk een tankwagen of tankwagon te beklimmen, waarna men veilig op de tank rondom het mangat werkzaamheden kan verrichten. Een kooiconstructie bovenaan de trap voorkomt valgevaar.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel