nieuws

Savoye neemt Retrotech over

Warehousing

Magazijnautomatiseerder en inrichter Savoye heeft het Noord-Amerikaanse Retrotech overgenomen. Deze beursgenoteerde onderneming is gevestigd in Rochester in de staat New York. De combinatie staat voor een jaarlijkse winst van 100 miljoen dollar.

Savoye neemt Retrotech over
Savoye pallethandling

"Wij kunnen voor onze Amerikaanse klanten gebruik maken van hun naamsbekendheid, het servicenetwerk en de expertise van de Retrotech medewerkers" zegt Frédéric Mancion, president van Savoye over de fusie. Het management van Retrotech staat onder leiding van president Pete Hartman.

 

Synergie 

 Retrotech is gespecialiseerd in ontwerp, installatie, modernisering en ondersteuning van Automated Storage & Retrieval Systems (ASRS) voor magazijnen, tracking, controle en orderverwerking. Het Franse Savoye levert naast WMS vooral apparatuur voor geautomatiseerde orderpicking, transport, gemechaniseerde packaging for shipping, high-speed sorting en pallet handling. Savoye is een divisie van Groupe Legris Industries, een groep die zich richt op industriële apparatuur en de ontwikkeling van complete productielijnen.

Reageer op dit artikel