nieuws

Arbotip EasyLoad laadt en lost bestelauto’s

Warehousing

Wie zware pakketten of machines met een bestelauto vervoert, zit met het probleem van in- en uitladen. De handige en eenvoudig bedienbare tilhulp EasyLoad is voor vrijwel iedere bestelauto toepasbaar, aldus leverancier MAD uit Veenendaal.

Arbotip EasyLoad laadt en lost bestelauto’s
EasyLoad

De EasyLoad is met één hand te bedienen en wordt gemonteerd in een zelfdragend frame, waardoor de krachten opgenomen worden door de vloer, en niet door het dak. De elektrisch verschuifbare giek kan een last tot 250 kilogram tillen. Volgens de leverancier gaat het beladen extra gemakkelijk omdat het systeem praktisch de hele lengte van de laadvloer bereikt. Bij overstap op een ander model bestelauto, kan de tilhulp uit- en weer ingebouwd worden.

   

Arbotip

Gezond Transport kende onlangs de Arbotips 2010 toe aan de meest innovatieve producten in de transport- en logistieksector. Eén van de drie winnaars is deze EasyLoad. ‘Zeker bij regelmatig gebruik is de EasyLoad een goedkopere, gezondere, maar ook veiligere variant voor de laadklep. Het incidenteel laden en lossen van zware, veelal onhandelbare goederen wordt makkelijker en effectiever’, aldus het juryrapport.

Reageer op dit artikel