nieuws

Zehnder filtert fijnstof in distributiecentra

Warehousing

De luchtzuiveringsunits van Zehnder Clean Air Solutions filteren een groot deel van alle fijnstof uit de lucht. Hierdoor blijven distributiecentra, magazijnen, productiehallen en goederen schoner en hygiënischer.

Zehnder filtert fijnstof in distributiecentra
Zehnder CAS

De elektrostatische luchtzuiveringsunits van Zehnder Clean Air Solutions verminderen 70 tot 80 procent van het totale stofgehalte in de lucht. In doorsnee magazijnen, bedrijfs- en productieruimten worden veelal waarden gemeten tussen 200-500 μg/m3. Het streven is dit na filtering terug te brengen naar < 50 μg/m3.

 

Effectmeting 

Met nauwkeurige metingen wordt vooraf de concentratie (fijn)stof in kaart gebracht. Na plaatsing van de luchtzuiveringsunit(s) wordt een nameting uitgevoerd om het effect zichtbaar te maken. De metingen en het advies vinden vrijblijvend plaats.

 

Eenvoudige installatie

Voor de installatie van de luchtzuiveringsunits zijn geen pijpen of kanalen nodig. Een voedingsspanning van 230V is voldoende. Afhankelijk van de bouwkundige eigenschappen en eisen kan worden gekozen voor verrijdbare (op zwenkwieltjes) en vast geïnstalleerde apparatuur (tegen wanden, plafonds, rekken). De mogelijkheid bestaat om de units te huren. Informatie is verkrijgbaar tijdens de beurs Bedrijf & Logistiek op stand 074.

Reageer op dit artikel