nieuws

PalletsOnly.com breidt dienstenpakket uit

Warehousing

Palletmarktplaats PalletsOnly.com is deze maand begonnen met het aanbieden van twee nieuwe diensten: het verzorgen van een online palletophaalservice en palletreparatie op locatie. Bedrijven die overtollige pallets hebben kunnen die laten ophalen na invulling van een formulier op de website van PalletsOnly.com.

PalletsOnly.com breidt dienstenpakket uit
PalletOnly.com breidt dienstenpakket uit in Nederland

Komt die melding voor twaalf uur ’s ochtends binnen dan worden de pallets de volgende dag al opgehaald. De eerste ervaringen zijn volgens Jof Houben van PalletsOnly.com positief en leveren enthousiaste reacties op bij de testgebruikers. De dienst is gratis voor gangbare pallets vanaf zestig stuks. In overige gevallen wordt een kleine transportvergoeding berekend.

 

Minder transportkosten 
Nieuw is de reparatieservice. Door kapotte pallets op locatie te repareren worden transportkosten en het milieu bespaard. Na invullen van het formulier op PalletsOnly.com en het aanvaarden van de online offerte wordt een afspraak gemaakt. Op de aangegeven dag komt een speciale servicebus met een reparateur ter plekke de pallets repareren en desgewenst sorteren. Alle typen houten pallets kunnen worden gerepareerd. Reparatie gebeurt onder officiële licentie van bijvoorbeeld EPAL. De servicebus komt in heel Nederland voorrijden vanaf 150 pallets.

 

Innovatieve diensten
De oprichters van Palletsonly.com Remco Tuinman en Jof Houben streven ernaar om, naast de palletmarktplaats en de nieuwe diensten, steeds meer innovatieve diensten aan te bieden voor de – nog enigszins traditionele – online palletmarkt.

 

Reageer op dit artikel