nieuws

Crown introduceert nieuwe dubbelstapelaars

Warehousing

Twee vliegen in één klap: de nieuwe dubbelstapelaars uit de DT 3000 serie van Crown combineren alle voordelen van een pallettruck met die van een meeloopstapelaar.

Crown introduceert nieuwe dubbelstapelaars
Crown DT3000

Het resultaat is een reeks compacte en veelzijdige dubbelstapelaars, die een groot verschil voor de goederenstroom op het laadperron maken, omdat ze robuust en gebruikersvriendelijk zijn. De Access 1 2 3 systeembesturing van Crown houdt omstandigheden in de gaten die de besturing kunnen beïnvloeden en past de bedieningsparameters zo nodig aan, zodat de truck veilig op hoge snelheden bestuurd kan worden. Dat maakt de nieuwe dubbelstapelaars volgens de fabrikant 25 procent efficiënter per gewerkt uur.

 

Trillingen

Elke Crown heftruck is uitgerust met technische en ergonomische verbeteringen, die de werkdag van iedere bestuurder minder vermoeiend en productiever maken. Naast de ergonomisch gevormde X10 bedieningshendel en de elektronische besturing zijn de stapelaars uit de DT 3000 serie voorzien van het FlexRide systeem. Deze speciaal ontworpen vering vangt schokken en trillingen op, zodat de bestuurder comfortabel kan blijven werken.

 

Reageer op dit artikel