nieuws

Ralph Hendrix stapt over naar CEVA

Warehousing

Per 1 augustus is Ralph Hendrix clustermanager geworden voor twee sites van CEVA Logistics in Maastricht en een site in Eindhoven. Hendrix, voorheen werkzaam als general manager bij DHL Supply Chain, gaat in Maastricht de twee sites samenvoegen tot een.

Ralph Hendrix stapt over naar CEVA
Ralph Hendrix naar CEVA

Het magazijn in Eindhoven wordt een zogenoemde showcase site voor CEVA Logistics. "Een mooie uitdaging. Op de tien punten- site classification matrix moeten we excellent gaan scoren met deze grootste site van CEVA." Eind dit jaar zitten in het 50.000 vierkante meters tellende warehouse negen klanten gehuisvest.

 

Minder gelaagd

Hendrix kan zich goed vereenzelvigen met de bedrijfscultuur en de platte organisatie die CEVA kent. "Er heerst meer een cultuur van ondernemersschap. Door de minder gelaagde organisatie kun je sneller beslissingen nemen." Hendrix hoopt in de groeiende organisatie ook een bijdrage te leveren aan het steviger maken van de business unit in Nederland.

 

Veiligste magazijn

Hendrix behaalde in 2006 met de DHL-site in Bergen op Zoom de titel ‘Veiligste magazijn’. Na dertien jaar werkzaam te zijn geweest bij defensie maakte hij carrière in het bedrijfsleven. Afgelopen vijf jaar werkte bij verschillende warehouses van DHL Suppy Chain.

Reageer op dit artikel