nieuws

Eurindustrial verhuurt dc aan bandenleverancier

Warehousing

Logistiek vastgoedbelegger Eurindustrial heeft een distributiecentrum op Trade Port West in Venlo verhuurd aan Euro-Tyre, een internationale groothandel voor personenautobanden. Het bedrijf huurt circa 4.350 vierkante meter magazijnruimte en 750 vierkante meter kantoorruimte.

Eurindustrial verhuurt dc aan bandenleverancier
Eurindustrial heeft een huurder gevonden voor het dc aan de Marco Poloweg in Venlo

Euro-Tyre is al gevestigd in het aanpalende pand aan de Marco Poloweg in logistieke hotspot Venlo en heeft de extra bedrijfs- en kantoorruimte gehuurd vanwege de groei van haar organisatie. De twee partijen zijn met elkaar een langjarig huurcontract overeengekomen.

 

Verhuur buitenterrein

Het bijbehorende buitenterrein met een omvang van circa 20.000 vierkante meter is overigens niet bij deze transactie inbegrepen, hiervoor wordt nog gezocht naar een permanente invulling.

 

Goede bereikbaarheid

Het verhuurde object ligt op het logistieke bedrijvenpark Venlo Trade Port West dat zich kenmerkt door de aanwezigheid van bekende logistieke dienstverleners als DHL, UPS, Geodis en DSV. Deze zijn hier onder meer gevestigd vanwege de goede bereikbaarheid, het terrein ligt direct aan de A67 en op korte afstand van de A73.

Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst trad CB Richard Ellis op als adviseur van Eurindustrial. DTZ Zadelhoff adviseerde Euro-Tyre.

Reageer op dit artikel