nieuws

‘Logistieke Kaart 2010’ nu gratis verkrijgbaar

Warehousing

Logistiek Magazine bracht vorige week de Logistieke Kaart 2010 met alle logistieke hotspots van Nederland. Alle abonnees ontvingen bij het vakblad een gratis poster en extra bijlage. Abonnees op de logistieke nieuwsbrief kunnen nu ook de poster gratis bestellen. De bijlage Logistieke Parken is niet na te bestellen.

‘Logistieke Kaart 2010’ nu gratis verkrijgbaar
Logistieke kaart hotspot

Abonnees op de gratis logistieke nieuwsbrief kunnen nu de poster ‘Logistieke Kaart 2010′ gratis bestellen. Nog geen abonnee op de logistiek nieuwsbrief? Meld u dan eerst hier aan en vermeld in uw mailaanvraag voor de poster: Nieuwe abonnee nieuwsbrief.     

 

Nieuwsbrief-abonnees: Vraag hier uw gratis poster Logistieke Kaart 2010 aan!  

 

Goedkoop introductieabonnement Logistiek Magazine

De bijlage ‘Logistieke Parken’ is niet na te bestellen en louter voorbehouden voor abonnees. Wilt u volgend jaar niets missen? Neem dan alvast een introductieabonnement op Logistiek Magazine met de actie: twee voor een tientje…  

  

Poster Logistieke Kaart online

U kunt de poster ook online bekijken en downloaden, klik op de afbeelding:

 

Reageer op dit artikel