nieuws

Multi Ratio dealt in Duitse SLP-stellingen

Warehousing

Magazijn- en kantoorinrichter Multi Ratio uit Doetinchem is sinds kort Nederlands dealer van Duitse SLP-stellingen. Dat zijn stellingsystemen voor magazijnen die voldoen aan de strengste Duitse veiligheidseisen.

Multi Ratio dealt in Duitse SLP-stellingen
Multi Ratio SLP-stellingen

Het importeurschap van de Duitse stellingfabrikant Saar Lager und Profiltechnik (SLP) berust bij Snaas magazijninrichting in Hoorn. Daarvoor had Crown het importeurschap.

 

Strenge normen 

De strenge Duitse keuringsnorm (RAL-RG 614) is volgens Multi-Ratio een waarborg voor kwaliteit. De Duitse normen zijn volgens verkoopadviseur Werner Meijer over het algemeen veel strenger dan de Nederlandse. Ook wat betreft magazijninspecties stellen onze Oosterburen hogere eisen aan de goedkeuring van een magazijn. De prijs-kwaliteitverhouding van deze stellingen is volgens Meijer hoog.

 

Voordelen

De voordelen van SLP-stellingen zijn:

  • strenge Duitse keuringsnorm
  • goede reparatiemogelijkheden bij schade
  • snelle levertijden
Reageer op dit artikel