nieuws

Kraanarm voor heftruck

Warehousing

Ter Horst Metaal Techniek in Varsseveld heeft haar leveringsprogramma van voorzetapparatuur uitgebreid met een heftruck-kraanarm. De kraanarm is voorzien van een universele vorkinsteekgedeelte, waardoor deze geschikt voor alle heftrucktypen.

Kraanarm voor heftruck
THV kraanarm voor heftruck

De heftruck-kraanarm van Ter Horst Metaal Techniek wordt geleverd met een hefcapaciteit van 2000 kg. of 3000 kg. Het bijzondere van deze kraanarm is dat deze in 10 posities uitschuifbaar is van 2165 mm tot een lengte van 3740 mm. Bovendien is de gehele kraanarm in 4 standen verstelbaar tot onder een hoek van 50 graden. Verstellen kan door middel van steekassen.

 

Hijscertificaat 

Standaard wordt de kraanarm geleverd met een set wartelhaken en D-sluitingen. Het geheel wordt kompleet geleverd met een hijscertificaat.

Reageer op dit artikel