nieuws

Aldi opent distributiecentrum in Bleiswijk

Warehousing

Supermarktdiscounter Aldi heeft deze week haar negende distributiecentrum in Nederland geopend in Bleiswijk (gemeente Lansingerland). Met dit dc wil het Duitse supermarktconcern naar eigen zeggen de focus sterker op de provincie Zuid-Holland gaan leggen.

Aldi opent distributiecentrum in Bleiswijk
Aldi heeft deze week een nieuw distributiecentrum in Bleiswijk geopend. In Culemborg heeft de supermarktdiscounter ook een dc.

In eerste instantie worden 45 Aldi-filialen in het gebied Groot Rijnmond, Westland, Groot Den Haag, de Bollenstreek en het Groene Hart bevoorraad vanuit het nieuwe distributiecentrum in Bleiswijk dat gebouwd is op een kavel van zeven hectare.

 

Centrale distributie

Voorheen werden deze supermarkten beleverd vanuit de dc’s in Culemborg, Roosendaal en Zaandam. De nieuwe locatie, die ook als hoofdkantoor voor Aldi Zoetermeer dient, werd begin december 2009 al in gebruik genomen, maar is sinds deze week volledig operationeel.

Het distributiecentrum van Aldi is gevestigd op logistiek bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk.

Reageer op dit artikel