nieuws

UPC kiest voor samenwerking met TDG

Warehousing

Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst van vier jaar afgesloten met logistiek dienstverlener TDG, met een optie tot nog eens vier jaar. TDG wordt verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces, van ontvangst goederen tot aflevering bij de consument.

UPC kiest voor samenwerking met TDG
UPC kiest voor samenwerking met TDG

UPC was op zoek naar de juiste logistieke partner aan wie zij hun logistieke activiteiten kunnen uitbesteden. TDG’s oplossing, gebaseerd op een multi customer warehouse bleek het antwoord. "Onze logistieke processen zijn omvangrijk en complex. TDG gaf ons de beste en meest innovatieve logistieke oplossing", aldus Diederik Karsten, CEO van UPC Nederland.

 

Complexe warehouseprocessen

Het UPC pakket bestaat uit 5 hoofdstromen, warehousing met een uitgebreid kittingproces, distributie, retourenafhandeling en andere value added services van goederen. TDG wordt verantwoordelijk voor het gehele proces van ontvangst van goederen tot het afleveren van complete samengestelde orders rechtstreeks bij de consument. "UPC bevestigt hiermee onze kracht; het bedenken en uitvoeren van flexibele, complexe warehouseprocessen met waardetoevoeging in de logistieke keten", zegt Tijmen Muijs, managing director van TDG.

Reageer op dit artikel