nieuws

iForks genomineerd voor Britse Award

Warehousing

De Britse Fork Lift Truck Association heeft de RAVAS iForks genomineerd voor de Awards for Excellence 2010, in de categorie Innovatie. De FLTA is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het veilig gebruik van vorkheftrucks. FLTA stelt daarvoor normen op en voert controles en inspecties uit bij gebruikers.

iForks genomineerd voor Britse Award
FLTA Award 2010

Elk jaar nomineert de FLTA de meest innovatieve producten en ideeën die van belang zijn voor de material handling industrie. RAVAS ontving de nominatie voor de iForks omdat ‘het weegsysteem voor vorkheftrucks volledig draadloos is en alle componenten, inclusief de elektronica en de batterijvoorziening, in de vorken zijn geïntegreerd.’

 

Stemmen

De FLTA reikt elk jaar een prijs uit in vier categorieën voor het meest innovatieve product dat de material handling industrie dat jaar heeft voortgebracht. De uitslag wordt bekend gemaakt op 27 februari 2010. Via de voting-card kan online worden gestemd. Stemmen kan tot 31 december 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genomineerden

De overige zes genomineerden in de categorie Innovatie zijn:

 

Reageer op dit artikel