nieuws

AGV/LGV-reachtruck met lange nek

Warehousing

Het Italiaans/Zweedse Elettric80 heeft een reachtruck volledig omgebouwd tot Automatisch geleid Voertuig (AGV). Deze WMS programmeerbare
reachtruck heeft lasergeleiding en valt daarmee in de categorie Laser Guided Vehicule (LGV).

AGV/LGV-reachtruck met lange nek
Elettric80 Giraffe

De snelheid van deze LGV is voor de veiligheid beperkt tot 1,5 m/sec. De reachtruck LGV wordt vermarkt onder de typenaam ‘Giraffe’ (Foto links) en heeft een hefhoogte van 11 meter. De hefsnelheid is 0,4 m/sec. De maximum hefhoogte voor een last van 1200 kilogram is 9 meter. Deze LGV heeft voldoende aan een gangpadbreedte van drie meter, als er gebruik wordt gemaakt van europallets.

 

Range 

Binnen deze range levert Elettric80 ook diverse pallethandling LGV’s voor koudstapeling (Foto onder). Enkele klanten zijn Carlsberg in Zweden, Heinz in Canada, Ferrero in Italië, Miller in de VS en Garcia Carrion in Spanje.

 

Reageer op dit artikel