nieuws

Portugese delegatie: “Kom over drie jaar zeker terug!”

Warehousing

“Onverwacht groot!” Nuno Dias is erg te spreken over de beurs. Dias is logistiek directeur van Jerónimo Martins, een Portugese retailer waar Ahold een minderheidsbelang in heeft. “Er staan echt ongelooflijk veel logistieke oplossingen op deze beurs.

Portugese delegatie: “Kom over drie jaar zeker terug!”
Nuno Dias, logistiek directeur van Jerónimo Martins

Zelf heb ik vooral gesprekken gevoerd met partners en contacten gelegd met leveranciers van logistieke software. We zijn op zoek naar een warehouse- management systeem (WMS) voor de opslag en handling in een nieuw magazijn."

 

Terugkomen
Dias sprak op de beurs onder andere met Axxon en Swisslog. "Ik denk dat het goed is om over drie jaar nog eens terug te komen."

 

Ook Ricardo Sousa Costa, general manager van 3PL dienstverlener Garland en deelnemer aan de Portugese logistieke handelsdelegatie is erg te spreken over de beurs. Net als Dias grijpt Sousa Costa de beurs aan om zich goed te verdiepen in logistieke oplossingen. "Ik heb onder andere gesproken met RedPrairie (WMS). Daarnaast heb ik ook al de nodige commerciële contacten gelegd en potentiële partners gesproken. Eigenlijk is dit bezoek aan de beurs te kort om alles te zien, maar ja, dat is bij vrijwel elke beurs zo." 

Reageer op dit artikel