nieuws

Partner Logistics laadt en lost met Ancra

Warehousing

Logistiek dienstverlener Partner Logistics in Wisbech (UK) heeft een kettingbaansysteem van Ancra Systems uit Boxtel besteld voor het automatisch laden en lossen van vrachtwagens met diepvriesproducten.

Partner Logistics laadt en lost met Ancra
Ancra Systems

Het nieuw gebouwde en volledig geautomatiseerde vrieshuis van Partner Logistics heeft een capaciteit van 77.000 palletplaatsen. Ancra Systems levert daarvoor tweestationaire kettingbaansystemen en vier trailersystemen. Met deze systemen vindt het volautomatisch laden en lossen van vrachtwagens in ruim twee minuten plaats, waardoor het pendelverkeer tussen de regionale producenten van diepvriesproducten en het warehouse van Partner Logistics wordt gestroomlijnd.

 

Samenwerking

Voor de serviceverlening werkt Ancra daar samen met het Engelse European Conveyor Systems (ECS), gevestigd in Nottingham. Jasper van den Driest (Managing Director Ancra Systems): "Ancra Systems heeft al een sterke positie op het Europese vasteland. Door dit grote project in Engeland verstevigen we onze positie om ook hier door te groeien. Met European Conveyor Systems hebben we in de UK een capabele partner gevonden die lokaal technische ondersteuning kan geven gedurende de installatie en service kan verlenen wanneer de systemen operationeel zijn."

Reageer op dit artikel