nieuws

Parlando toont handterminal op Logistica

Warehousing

Parlando toont handterminal op Logistica
Parlando ACD M260

Voor logistieke- en industriële toepassingen, waar de omgevingsfactoren robuuste hardware vereisen heeft ACD de M260 handterminal met Windows CE 6.2 ontwikkeld. Op de ICT & Logistiek toont leverancier Parlando het prototype van deze handterminal.

De ACD M260 handterminal combineert robuustheid, ergonomie en computertechniek. Snelle foutloze invoer via het toetsenbord is zelfs mogelijk met werkhandschoenen aan. De lichtgewicht terminal ligt prettig in de hand. De stabiele behuizing (IP54) met geïntegreerde rubberen stootrand zorgt er voor dat de M260 tegen een stootje kan. Verder is de M260 is uitgevoerd met een 3,5" display (240 x 320 pixel), dat zelfs bij slechte lichtinval goed leesbaar is.

 

Failsafe

De M260 is voorzien van tien felgekleurde, vrij programmeerbare functietoetsen. Daarnaast is deze uitgerust met bewegingssensoren, zodat deze onmiddellijk preventief kan reageren op bepaalde situaties. Bij een beginnende val worden de data onmiddellijk veilig gesteld, nog voordat de grond geraakt is en als de M260 op het display wordt neergelegd, schakelt deze vanzelf uit. Met de modulaire opbouw kan de gebruiker kiezen voor een barcodescanner, 2D-scanner, of een RF-ID module. Voor wat betreft de communicatie is er keuze uit: Wlan, Bluetooth en UMTS/GPRS.

 

Info: Parlando, Heeze, Hal 7, Stand B076

Reageer op dit artikel