nieuws

Noordoostpolder verhoogt bouwhoogte

Warehousing

In Emmeloord kunnen logistieke bedrijven voortaan tot 35 meter hoog bouwen. De gemeente Noordoostpolder heeft namelijk eerder dit jaar de toegestane bouwhoogte verhoogd van twaalf naar 35 meter. Op deze manier zet de gemeente bedrijventerrein De Munt voor de logistieke sector in de etalage.

Noordoostpolder verhoogt bouwhoogte
Bedrijventerrein De Munt Emmeloord

Gemeente Noordoostpolder neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan Logistica 2009, om bedrijventerrein De Munt in Emmeloord (foto) te presenteren aan bedrijven die letterlijk de hoogte in willen gaan.

 

Op de beurs presenteert de gemeente Noordoostpolder zich in hal 9 stand C079. Logistieke bedrijven kunnen hier meer informatie ontvangen over bedrijventerrein De Munt maar kan ook in de stand de hoogte van 35 meter beleven door de ‘palletscoop’.

De unieke constructie van de ‘palletscoop’ laat de bezoeker ervaren hoeveel pallets passen in de 35 meter hoogte. De gemeente hoopt op een grote vraag en meldt dat de eerste bouwaanvraag inmiddels binnen is.

 

Gunstige ligging

Emmeloord ligt gunstig aan het snijpunt A6/N50. De ligging is vooral voor de logistieke bedrijfstak met hoogbouwmagazijnen een aantrekkelijke vestigingsplaats. Zeker nu er 35 meter hoog gebouwd mag worden. Bedrijventerrein De Munt heeft kavels van 140 meter diep en ligt pal naast de A6. De infrastructuur is geschikt voor vrachttransport. De grond is volgens de gemeente gunstig geprijsd.

Reageer op dit artikel