nieuws

Man klem tussen vrachtwagen en heftruck

Warehousing

Een 23-jarige man uit Elspeet heeft van de week op zijn werk aan de Energieweg in Nunspeet diverse kneuzingen opgelopen toen hij knel kwam te zitten tussen zijn heftruck en de laadklep van een vrachtwagen.

Man klem tussen vrachtwagen en heftruck
heftruckongeval

De man was volgens het proces verbaal van de Politie Noord- en Oost Gelderland met zijn heftruck bezig een vrachtwagen te laden. In de vrachtwagen stond een steekwagen die op een gegeven moment wegrolde. De Elspeter sprong van zijn heftruck om in te grijpen, maar vergat zijn eigen voertuig op de handrem te zetten. Hij kwam klem te zitten tussen de lepel van z’n heftruck en de laadklep van de vrachtwagen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hier bleek zijn letsel mee te vallen; hij liep diverse kneuzingen op en kon na behandeling naar huis. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Reageer op dit artikel