nieuws

IPod voor winnaar heftruckgame

Warehousing

Een van de vijf winnaars van de on-line heftruckgame, die vier maanden te spelen was op Logistiek.nl, zijn door sponsor VTL op de Logistica beloond met een IPod.

IPod voor winnaar heftruckgame
Stephan Smith wint heftruckgame

Directeur Jeroen Meulendijks overhandigt de prijs aan winnaar Stephan Smith (19) uit Emmen. Het lukte hem om de game in 140,1 seconden af te ronden. Alle vijf winaars, ook die vandaag niet op de stand konden komen, krijgen een IPod Nano 8Gb. "Leuk", zegt Smith, "die had ik nog niet".

 

De doelstelling van de heftruckgame was om meer naamsbekendheid voor de intern transportopleidingen van VTL te krijgen. De game is hier volgens VTL een ludieke wijze en een goed middel voor. In totaal hebben 180 mensen de game weten uit te spelen. Smith speelde de game zeker 80 keer. "Je kunt iedere keer je tijd verbeteren." Smith is in het bezit van een heftruckcertificaat en het vrachtwagenrijbewijs. Helaas is hij ontslagen bij zijn laatste werkgever Tielbeke. "Erg jammer, ik wil graag weer aan de slag als chauffeur maar het is erg moeilijk om een baan te vinden op dit moment. De heftruckgame was dan ook een leuk tijdverdrijf."

 

Smith heeft in het verleden ook als heftruckchauffeur gewerkt. "Samen met een collega heb ik nog wel eens in het echt een wedstrijdje gespeeld met een heftruck. Wie het snelst alle binnengekomen pallets in de stellingen kon zetten." Momenteel werkt Smith via uitzendbureau Manpower in de bosbouw. Af en toe wordt hij gevraagd voor een internationale rit. "Ik hoop snel weer aan de slag te kunnen als chauffeur, al is het in Zeeland, maakt me echt niet uit. Ik solliciteer door heel Nederland. Bij ons in Emmen staan alle vrachtwagens stil"

 

Reageer op dit artikel