nieuws

Extra tiental standhouders meldt zich aan voor Logistica

Warehousing

Vier nachten slapen. Dat ligt er tussen het verschijnen van deze nieuwsbrief en de opening van de Logistica editie 2009. De beurs heeft minder standhouders dan in 2006, maar in de laatste weken zijn er toch nog tien plaatsen vergeven tot een totaal van 270. De standhouderspluimage is divers, van heftruckleveranciers tot projectontwikkelaars.

Extra tiental standhouders meldt zich aan voor Logistica
Extra tiental standhouders meldt zich aan voor Logistica

Nicole van Leeuwen geeft graag het bewijs dat er een behoorlijke diversiteit aan standhouders is. Van Leeuwen: "Onder de laatste aanmeldingen zijn er ook een projectontwikkelaar (Dyna Properties), Havelange, een importeur van TCM Forklift trucks, de Hongaarse Ambassade, nog een heftruckleverancier Max Holland en tenslotte zijn er nog de nodige aanmeldingen bijgekomen uit de veiligheidshoek. Gasvrijcentrale.nl is zo’n standhouder die binnen het veiligheidsdeel van de Logistica staat."

 

Tiental laatste aanmeldingen

De accountmanager van VNU is overigens niet verrast dat er op het laatste moment nog een tiental standhouders is bijgekomen. "Dat is vrij standaard, maar we zijn er natuurlijk wel erg blij mee. Toch zijn er ook altijd wel één of twee die uit de lucht komen vallen." De standhouders kunnen sinds donderdagochtend 06.00 met de opbouw beginnen.

Reageer op dit artikel