nieuws

De Klok Logistics weer volledig operationeel

Warehousing

Logistiek dienstverlener De Klok Logistics uit Nijmegen heeft vorige week een nieuw distributiecentrum in gebruik genomen. Het pand staat op de locatie waar anderhalf jaar geleden een grote bedrijfsbrand woedde.

De Klok Logistics weer volledig operationeel
In juni vierde De Klok Logistics, onder aanvoering van Cyril Driessen, het bereiken van het hoogste punt van de

Afgelopen week vond de laatste verhuizing plaats zodat het bedrijf weer op volle kracht kan opereren op de ‘oude’ locatie in Nijmegen-West.

In dagblad De Gelderlander zegt De Klok-directeur Cyril Driessen dat de feestelijke opening van het nieuwe pand nog even op zich wachten.

"Waarschijnlijk eind januari voor het personeel en begin februari de algehele officiële opening", aldus directeur Cyril Driessen.

 

Laatste afwerking

Voordat het zo ver is, moeten eerst nog de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ worden gezet. Driessen hierover: "We zijn helemaal over, maar er ligt een ongelooflijke berg van dingetjes die eerst nog gedaan moeten worden."

 

Vertraging

De verhuisdatum is bijna een jaar later dan De Klok Logistics gehoopt had. "Eigenlijk wilden we in februari van dit jaar alweer volledig operationeel zijn, maar het heeft wat langer geduurd doordat het voor banken, verzekeringsmaatschappij en gemeente lastig bleek hun zaakjes op rij af te wikkelen", aldus Driessen in De Gelderlander.

 

Gevolgen crisis

Het productieniveau ligt iets lager dan op het moment van de fatale brand. "We hebben zoveel mogelijk doorgewerkt en zo de schade weten te beperken. Maar we hebben natuurlijk ook last gehad van het afgebrande bedrijf. Daar is de economische crisis overheen gekomen." Dat zal een feestelijke opening niet in de weg staan, verzekert Driessen. Bij de logistiek dienstverlener uit Nijmegen werken 380 mensen. De nieuwbouw van het pand is gerealiseerd door Unibouw uit Gemert.

Reageer op dit artikel