nieuws

ABM komt met pick-to-graphics op Logistica

Warehousing

Auto-ID leverancier ABM uit België introduceert op de Logistica het nieuwe orderverzamelsysteem pick-to-graphics. Dit orderpicksysteem, gebaseerd op pick-to-light (PTL), werkt volgens het principe ‘What you see Is What You Need’.

ABM komt met pick-to-graphics op Logistica
ABM introduceert tijdens de Logistica Pick-To-Graphics

Dit houdt in dat op de truckterminals en PTL-displays grafisch wordt weergegeven welke pickopdrachten moeten worden uitgevoerd. Bij de grafische voorstelling wordt voor ieder product bovendien gedetailleerd de plaatsing, voorstelling en kleur aangegeven.

 

Voice Recognition 

Het PTL-display beschikt over multi-color led, meerdere programmeerbare toetsen, een 2.8" kleuren TFT-scherm en verschillende interfaces. Via Text-To-Speech worden auditieve boodschappen gegenereerd en met Voice Recognition behoort feedback met spraak tot de mogelijkheden.

 

Omdozen uitrekenen 

Met het pick-to-graphics systeem is volgens ABM het rekenen voor een orderpicker ook verleden tijd: het systeem berekent namelijk zelf omdozen en stuks uit. Verder worden via hints en leads aangegeven hoeveel openstaande picks er nog zijn en waar die moeten worden uitgevoerd.

 

Info: ABM, Hal 9 stand B010

Reageer op dit artikel