nieuws

Still verlicht tilwerk

Warehousing

De Al-Vac vacuüminstallatie op de Still CX-serie orderverzameltrucks tilt moeiteloos lasten tot 50 kg en optioneel zelfs tot 100 kg. Er zijn diverse handige hulpstukken leverbaar voor het opnemen van allerhande goederen en artikelen, zoals dozen, zakken, kisten en kratten.

Still verlicht tilwerk
Still Al-Vac

  

Het tilsysteem bestaat uit een vacuümpomp voor zakgoed, een zuignapgrijper voor dozen, kisten en ander vlak materiaal en een handige tilhaak. De Al-Vac is leverbaar op de CX 20, CX 16S met schaarhefsysteem en de CX 10 M met initiaal heffing. De maximale armlengte van de Al-Vac bedraagt naar keuze 1.500, 2.000 of 2.500 mm.  De standaard bouwhoogte is 2.000 mm, goed voor een hefhoogte van 1.500 mm. Op aanvraag zijn ook andere bouw- en tilhoogtes mogelijk.

 

Info: Still Intern Transport

Reageer op dit artikel