nieuws

Pelcos lanceert na WMS ook BI-tool

Warehousing

Pelcos, een IT-leverancier uit Duiven, lanceert in Nederland het Duitse softwaresysteem DeltaMaster. Het is het derde product van Pelcos nadat eerder al vanuit Duitsland het KDL-WOS WMS-systeem en COSwave een vlootbeheeroplossing waren gelanceerd. Pelcos is de distributeur van alle genoemde systemen.

Pelcos lanceert na WMS ook BI-tool
DeltaMaster business intelligence tool

De DeltaMaster business intelligence (BI) tool is ontwikkeld door Bissantz in Neurenberg. De Nederlandse versie van het systeem is inmiddels gereed en Pelcos zal het tijdens de Logistica prominent op de eigen stand (07.B036) laten zien. Volgens pelcos kunnen logistieke en andere bedrijven met de geproduceerde managementinformatie en kengetallen de huidige economische crisis te lijf gaan. Analyseren, rapporteren en plannen vinden allemaal in het DeltaMaster BI-systeem plaats.

 

Logistica stand: 07.B036

Reageer op dit artikel