nieuws

Opbouw Logistica start al om 06.00 uur

Warehousing

Met nog 11 dagen te gaan tot de eerste dag van de Logistica 2009 staat de beurs ook aan de vooravond van de opbouw ervan. Zes hallen dienen te worden opgebouwd, inclusief Scala’s, een Forlift Arena, en theaters. De eerste opbouwwerkzaamheden starten donderdagochtend om 06.00 uur.

Opbouw Logistica start al om 06.00 uur
Opbouw Logistica

De basis van een goede beurs is niet alleen een goede voorbereiding op communicatief vlak, zoals via de nieuwsbrief waarin dit artikel staat, maar is ook sterk afhankelijk van een goede opbouw. Kenmerkend voor beurzen is dat de stands vaak pas de ochtend van de eerste dag worden afgebouwd, maar de organisatie is al dagen ervoor in de weer met de opbouw. De zogenaamde infrastructuur van de beurs moet immers worden aangelegd. Denk aan de stroomkabels op de grond, die doorgaans netjes onder dik tape zijn weggewerkt.

 

Fotoalbum opbouw

De beursorganisatie zelf staat vanaf woensdag strak in het gelid om de opbouw van de dagen erna te begeleiden. De deuren voor exposanten openen op donderdag 5 november in de vroege ochtend, om 06.00. Om een impressie te krijgen van wat de opbouw van de logistica nu echt betekent… zie het bijgevoegde fotoalbum met foto’s van de opbouw in 2006.

Reageer op dit artikel