nieuws

Jean Heybroek introduceert veegzuigmachine op Logistica

Warehousing

Benelux importeur Jean Heybroek toont op de Logistica in Utrecht de nieuwe Amerikaanse Factory Cat TR industriële zit-veegzuigmachine. Deze robuuste volledig stalen vloerreiniger heeft een handmatig te ledigen vuilvergaarbak en stoffilter.

Jean Heybroek introduceert veegzuigmachine op Logistica
Jean Heybroek Factory

Het veegsysteem werkt met twee pendelende zijborstels voor gebruik op oneffen vloeroppervlakken. De Factory Cat TR heeft in die uitvoering een veegbreedte van 120 cm en een vuilbakinhoud van 120 liter. De stille 24 volt batterij aangedreven veegmachine levert een werksnelheid van 7 km/uur. De inzetduur op een volle lading is maximaal zes uur. De comfortabele bestuurdersstoel is uitgerust met armleuningen.

 

Info: Jean Heybroek , Hal 10, Stand D013

 

Logistica-dossier

Ga hier naar het uitgebreide Logistica-dossier op Logistiek.nl…

Reageer op dit artikel