nieuws

Hillfresh koopt heftrucks voor nieuw dc

Warehousing

De groente en fruit importeur, Hillfresh heeft een order geplaatst voor de aanschaf 26 elektrische vorkheftrucks en elf pallettrucks. De trucks zijn bestemd voor het nieuwe dc van AGF-leverancier in Barendrecht.

Hillfresh koopt heftrucks voor nieuw dc
De Still RX 20, die straks ook zal rijden bij Hillfresh, is standaard voorzien van een zijwaarts wisselsysteem voor batterijen.

Still intern transport levert de trucks aan Hillfresh voor het einde van dit jaar. De order bestaat uit 26 elektrische vorkheftrucks van het type RX 20 (met het zijwaartse wisselsysteem voor batterijen), acht EXU-pallettrucks en drie pallettrucks met staplatform van het type EXU-S.

 

Nieuw dc

De trucks worden ingezet in het nieuwe dc van de groente en fruit importeur dat januari volgend jaar in gebruik wordt genomen. De prijs- kwaliteitsverhouding gaf uiteindelijk voor Hilfresh de doorslag om in zee te gaan met Still.

 

Pallettransportsysteem

Costo,  leverancier van transporttechnieken en geïntegreerde opslagsystemen, gaat in het nieuwe distributiecentrum van Hillfresh een nieuw pallettransportsyteem leveren. De transportbanen worden geintegreerd in de betonvloer ook is Costo verantwoordelijk voor levering van de kolomliften.

Reageer op dit artikel